Trafic îngreunat de Paştele Blajinilor. Pe şoseaua Balcani, care duce spre cimitirul Sfântul Lazăr din Capitală s-au creat ambuteiaje

Embed:

Trafic îngreunat pe traseele din ţară. La primele ore ale dimineţii, când moldovenii au pornit spre cimitire, pe drumurile naţionale s-a circulat mai greu. Pe şoseaua Balcani, care duce spre cimitirul Sfântul Lazăr din Capitală  s-au creat ambuteiaje şi asta pentru mulţi dintre şoferi şi-au parcat maşinile pe marginea drumului. Inspectoratul Naţional de Patrulare a filmat cu drona situaţia de pe traseu.  În total, astăzi peste trei mii de poliţişti i pe drumurile din ţară. 

"În zilele de sărbătoare a Paştelui Blajinilor, poliţia lucrează într-un regim sporit. Pe trasee vor fi dublate patrulele auto. Deci, la fiecare intrare în municipiul Chişinău vor fi amplasate echipe mobile pentru monitorizarea şi fluidizarea traficului rutier. După caz şi după necesitate vor fi interveni la escortarea şi însoţirea coloanelor de automobile", a spus Liviu Baziuc, şeful INP. 

Şi la punctele de trecere a frontierei s-a înregistrat un număr mare de traversări. Din această cauză, Poliţia de Frontieră a suplimentat numărul de angajaţi pentru a fluidiza traficul. În ultimele 24 de ore, prin vămi au trecut peste 60 de mii de persoane. Cel mai mare flux a fost înregistrat pe sensul de intrare în ţară. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu