Trafic dat peste cap! Două troleibuze au paralizat circulaţia în sectorul Buiucani, după ce unul s-a stricat, iar altul a făcut accident

Embed:

Două troleibuze au paralizat circulaţia la Buiucani, în această după amiază. Unul dintre ele s-a defectat şi a blocat traficul, iar altul a fost implicat într-un accident rutier. 

La intersecţia străzilor Vasile Lupu şi Vissarion Belinski un camion care transporta tehnică agricolă a agăţat cu remorca un troleibuz. 

"Cine este vinovat. - Dar nu pot sa va spun. Eu pe banda mea merg. El a incirnit la stinga. - Ati mers inainte? - Da si el so incirnit si nu so asigurat cind a cotit si gata", a spus un șofer.

Din fericire, nimeni nu a suferit. Camionul urma să ajungă la o expoziţie internaţională de tehnică agricolă. 

"Mă deplasam pe banda din stânga. În dreapta nu era nimeni. Când am început să virez, el s-a apropiat. Camionul este lung şi l-am agăţat. – Deci, el este de vină? – Aşa reiese", a zis alt șofer.

Între timp, pe strada paralelă Ion Creangă un troleibuz de pe linia 22 a ieşit din funcţiune din cauza unui scurt-circuit. 

"Am dat masina mai introparte ca am facut oliaca de ambuteiaj. - Pasagerii? - In alt trolebuz iam urcat, a declarat un șofer". 

Din cauza acestor incidente pe cele două străzi s-au format ambuteiaje. 


Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu