"TRĂDARE!" Voronin, despre votul lui Cozma în favoarea retransmiterii postului "Rossia 24" în Moldova

Embed:

"Trădare!". Astfel califică liderul comuniştilor, Vladimir Voronin, votul reprezentantului PCRM în Consiliului Coordonator al Audiovizualului, Artur Cozma, în favoarea suspendării retransmiterii postului "Rossia 24" în Moldova. Afirmația a fost făcută aseară la emisiunea Fabrika.

''L-am invitat și l-am întrebat de ce a făcut acest lucru și ne-am amintit cum a fost el de repede votat. Mai mult, erau zvonuri că acest Cozma trebuie să fie ales în câteva zile președinte a CCA. L-am întrebat dacă a primit mandatul din partea fracțiunii noastre și ce înseamnă comportamentul său? El a scris cerere de demisie până cererea a ajuns în Parlament, el a fugit mai repede din Parlament și a luat-o înapoi", a declart Vladimir Voronin.

Citeşte şi: POSTUL TV din Rusia care A PIERDUT DREPTUL de a emite în Republica Moldova

Artur Cozma a fost ales membru al CCA la sfârșitul lunii aprilie. Instituţia a suspendat săptămâna trecută retransmiterea postului TV "Rossia 24" pe teritoriul Moldovei. Potrivit CCA, interdicţia va fi ridicată doar atunci când activitatea acestui post va corespunde Convenţiei Europene privind Televiziunea Transfrontalieră, pe care Rusia a semnat-o, dar nu a ratificat-o.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu