Tracțiune integrală și cutie automată. Volkswagen a publicat imagini și detalii despre noul concept Tarok

Volkswagen a publicat primele imagini și detalii referitoare la noul concept Tarok. Pick-up-ul producătorului german a fost prezentat în cadrul Salonului Auto de la Sao Paulo, iar conform oficialilor din Wolfsburg, versiunea de serie a lui Tarok va fi disponibilă exclusiv pe piața din Brazilia.

Nemții spun că noul concept Tarok îmbină caracterul practic al pick-up-urilor cu designul modern oferit în prezent de SUV-uri. Pentru moment, reprezentanții Volkswagen nu vin cu detalii complete referitoare la proaspătul Tarok.

Pick-up-ul măsoară 5 metri, iar bena poate fi extinsă în funcție de nevoile de moment. Volkswagen spune că "peretele" care desparte cabina de benă și al doilea rând de scaune pot fi rabatate, iar astfel lungimea obiectelor care pot fi transportate crește de la 1.206 mm la 1.861 de mm.

La interior, conceptul Tarok este echipat cu un instrumentar digital de bord (Digital Cockpit), cu un ecran central generos și cu o serie de accesorii vopsite în culoarea caroseriei, scrie automarket.ro.

De asemenea, nemții au pregătit și o serie de elemente cromate pe care le-au aplicat atât la nivelul caroseriei, cât și la nivelul habitaclului.

Conceptul Volkswagen Tarok este echipat cu un motor de 1.4 litri TSI de 150 CP, iar resursele unității sunt gestionate de o cutie automată cu 6 trepte și de un sistem de tracțiune integrală 4Motion.

Pe versiunea de serie, nemții vor veni și cu un diesel de 2.0 litri și 150 CP.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu