Toyota GT86 a primit o linie de accesorii pentru piața europeană

Toyota a introdus o linie de accesorii pentru modelul coupe GT86. Clienții acestui model își pot personaliza astfel viitoarea mașină.

Toyota a lansat gama de accesorii pentru modelul coupe GT86. Acestea sunt disponibile pentru piața europeană și permit viitorilor clienți să își personalizeze mașina.

Toyota oferă elemente grafice ce pot fi colantate pe caroseria modelului Toyota GT86. Acestea acoperă toată lungimea mașinii de al capotă până la partea posterioară. Sunt disponibile în două culori și se potrivesc oricărei nuanțe de culoare. GT86 capătă astfel un look mai agresiv.

Toyota mai oferă carcase din fibră de carbon pentru oglinzile retrovizoare exterioare, precum și jante de aliaj de 18 inch semnate Toyota. Ca alternativă se poate opta un set de jante OZ Racing la un preț de 529 euro. Pentru o suspensie mai sportivă, producătorul japonez oferă un kit de coborâre a suspensie disponibil la prețul de 189 euro. Acesta coboară caroseria cu 30 mm și îmbunătățeste aspectul general al mașinii. Singura propunere pentru customizarea interiorului este un sistem audio JBL ce permite celui de la volan să asculte muzică la o calitate superioară.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu