Tottenham Hotspur și FC Liverpool vor juca finala UCL. Fostul internaţional moldovean va ţine cu FC Liverpool

Finala Ligii Campionilor, în care se vor întâlni Tottenham Hotspur şi FC Liverpool, va fi una specială pentru fostul internaţional moldovean Ion Testemiţanu. De-a lungurul carierei, acesta a fost legitimat timp de 2 ani la clubul englezesc Bristol City.

Fostul fundaş aşteaptă cu nerăbdare bătălia pentru marele trofeu între două cluburi din Anglia, țara în care a jucat, în opinia sa ele având şanse absolut egale la cucerirea trofeului.

Marele meci este programat pentru 1 iunie şi se va juca pe Estadio Metropolitano din Madrid."Aşteptăm de la FC Liverpool şi Tottenham un meci cu multe goluri. Un meci ce se va juca până la sfârşitul celor 90 sau 120 de minute, nu se ştie cât va fi. Până la urmă, aştept un meci de forţă, de viteză."Testemiţanu va ţine cu FC Liverpool." Sunt jucători creativi acolo, care pot hotărî în orice clipă soarta meciului: Salah, Aubameyang, Firmino.

Îmi place foarte mult cum a jucat FC Liverpool până la finală. "Fostul jucător al echipei naţionale a Republicii Moldova este de părere că în finală determinantă va fi prestaţia fotbaliştilor-cheie din loturile celor două grupări.

 

"Salah - Kane, Son - Firmino. Dacă ei vor juca şi vor fi apţi, între ei se va hotărî cine va fi în formă mai bună. Cine va marca, acela va învinge. "Partida va fi televizată în direct și în exclusivitate de CANAL 3 cu începere de la ora 22:00.

Lasă un comentariu