Toți cei care au avut acest număr de telefon AU MURIT ÎN CONDIŢII CIUDATE

Patronii companiei bulgare de telefonie mobilă Mobitel, emitentă a numărului 0888 888 888, au suspendat acest post telefonic după ce fiecare utilizator căruia i-a fost alocat în ultimii zece ani a decedat.

Primul posesor al numărului, Vladimir Grashnov, fost director executiv al companiei Mobitel, a fost doborât de cancer în anul 2001, la vârstă de 48 de ani. În ciuda unei istorii nepătate în afaceri, au circulat ulterior zvonuri persistente conform cărora boală bărbatului a fost cauzată de un rival care l-ar fi otrăvit cu substanţe radioactive, potrivit dailymail.co.uk.

Numărul aducător de ghinion a fost apoi preluat de liderul mafiot bulgar Konstantin Dimitrov. Omul a fost omorât prin împuşcare în 2003 de un singur asasin, în Olanda, în timpul unei călătorii pe care interlopul o făcuse spre a-şi inspecta afacerea cu droguri. Capii mafioţi ruşi, invidioşi pe operaţiunea cu narcotice a bulgarului, au fost suspectaţi că s-ar fi aflat în spatele asasinării.

Numărul i-a fost transmis, mai departe, afeceristului Konstantin Dishliev, implicat şi el în traficul de droguri. Acesta, la rândul sau, a fost împuşcat, în 2005, când ieşea dintr-un restaurant aflat în Sofia. A murit după ce suma de 150 de milioane de euro, încasată pentru drogurile furnizate, a fost interceptată de poliţie pe când intră în ţară, din Columbia.

De atunci, se ştie că numărul de telefon nu a mai fost dat nimănui în folosinţă, întrucât autorităţile au încă o anchetă deschisă asupra uciderii lui Dishliev şi a cercului său de traficanţi.

Acum se zvoneşte că şefii Mobitel au suspendat definitiv numărul, apelabil internaţional sub formă +359 888 888 888, deşi toţi oficialii se abţin să facă vreo declaraţie pe marginea subiectului.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu