Tot mai mulţi oameni profită de ajutorul punctelor de reabilitare ANTICANICULĂ, instalate în toată ţara

Tot mai multe persoane profită de asistenţa punctelor de reabilitare anticaniculă instalate de salvatori în câteva regiuni ale ţării.

Potrivit datelor Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, în perioada 13 – 24 iunie anului curent 41160 mii de persoane au beneficiat de asistență la punctele de reabilitare instalate de salvatori în cele cinci sectoare ale municipiului Chișinău, dar și în raioanele Bălți, Cahul, Comrat, Ungheni, Hîncești și Căușeni.

Ieri, 23 iunie, 4496 de persoane s-au adresat la corturile anticaniculă la Chișinău. În capitală acestea pot fi vizitate de oameni pe următoarele adrese: sectorul Botanica în apropiere de Centrul Comercial „1000 de Mărunțușuri”, sectorul Centru în preajma „Pieții Centrale”, sectorul Râșcani în apropierea „Pieții Matei Basarab”, sectorul Ciocana pe strada Ginta Latina nr.18 și sectorul Buiucani pe strada Calea Ieșilor nr.1. Corturile anticaniculă funcționează zilnic de la ora 11:00 pînă la 18:00 atunci cînd temperatura aerului depășește + 32 grade Celsius.

Oamenii sunt îndemnați să vină aici pentru a bea apă și pentru a se proteja de soare în orele de vârf. Scopul amenajării unor astfel de puncte este de a proteja populația de efectele nocive ale caniculei, în special în orele amiezii.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu