Tot mai mulți bărbați din țară optează pentru epilare definitivă. Care este motivul

Embed:
Dacă până acum epilarea definitivă era considerată doar de femei o metodă populară de îndepărtare a părului, acest trend începe să se răspândească şi în rândul bărbaţilor. Specialiştii de la saloanele de înfrumuseţare spun că numărul celor care le trec pragul lunar s-a dublat.

Eugen a aflat din internet despre epilarea cu tehnologia elos. Faptul că procedura nu e deloc dureroasă l-a convins să o încerce pe propria piele.

"- De ce aţi hotărât să apelaţi la această procedură?
-Deoarece simt un discomfort de la firele de păr în timpul căldurilor. Este o metodă nouă şi aş vrea să scap pentru toată viaţa.
-Care sunt senzaţiile?
-Foarte plăcute.
-Nu doare?
-Nu, absolut deloc."

Bărbatul spune că efectul procedurii poate fi observat chiar de la primele şedinţe. Pe viitor, vrea să scape şi de firele de păr nedorite de pe faţă.

"Aş vrea pe faţă să o încerc. - Nu e costisitor? - Cred că merită. Cred că este ceva normal şi bărbaţii să aibă grijă de ei."

Potrivit specialiştilor, epilarea ELOS este o metodă relativ nouă în ţara noastră. Deşi primele care au încercat-o au fost femeile, astăzi şi bărbaţii apelează la ea.

"La început erau 2-3 bărbaţi pe lună, după care s-a ajuns la câte zece bărbaţi pe lună pentru a efectua această procedură. Cele mai frecvente zone sunt axilele, gâtul, braţele şi pieptul. Şi în zona intimă este permisă epilarea cu elos. Se recomandă să se efectueze 5-8 şedinţe cu interval de 3-5 săptămâni", a spus Ana Donţu, cosmetolog.

Cea mai scumpă este epilarea totală a picioarelor. O şedinţă costă 2000 de lei.

"Preţurile variază în funcţie de zonă, de la 350 de lei până la 2 300 de lei. - De exemplu braţele total cam cât ar costa? 1400-1700 o şedinţă", a declarat Ana Donţu, cosmetolog. 

Unii bărbaţi afirmă că rămân totuşi adepţii aspectului mult mai natural. Şi unele femei par să nu fie încântate de dorinţa partenerilor de a scăpa definitiv de părul nedorit.

"Bărbatul trebuie să rămână bărbat aşa cum a fost dat de la Dumnezeu. Normal că trebuie să fie îngrijit, dar nu în extreme."

"Nu prea îmi plac bărbaţii care frecventează saloanele de frumuseţe. Bărbatul trebuie să rămână bărbat."

Epilarea cu laser este interzisă gravidelor, mămicilor care alăptează, dar şi persoanelor care au dereglări hormonale.

Lasă un comentariu