Tot mai multe blocuri s-au conectat la agentul termic. SOLICITAREA lui Chirtoacă

Embed:

Numărul consumatorilor din Chişinău care au fost conectaţi la căldură a crescut. Potrivit autorităţilor de la Primărie, săptămâna trecută, locatarii a 433 de blocuri din Capitală au solicitat livrarea agentului termic.

În acest context, primarul Capitalei, Dorin Chirtoacă, a solicitat ca începând de azi să fie conectate la căldură toate blocurile din municipiu.

"Să înceapă sezonul de încălzire de astăzi. Fiecare e în drept să ia agent termic atunci când doreşte, totuşi există câţiva parametri cărora ar trebui să ne conformăm. Să nu aruncăm banii în vânt", a spus edilul Capitalei.

Totodată, viceprimarul Vlad Coteț a spus că nu va fi o problemă dacă se va începe de azi conectarea la agentul termic: "Majoritatea blocurilor au permis conectarea. În ultimele zile temperatura medie a aerului nu a depășit 8 grade Celsius și nu trebuie permisă răcirea pereților în apartamente".

PUBLIKA.MD aminteşte că sezonul de încălzire a început în data de 13 octombrie, când în Capitală au fost conectate la căldură instituţiile de învăţământ, preşcolare, dar şi spitalele.

 

 

 

 

 

 

 

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu