TORRO ROSSO, UN NOU BOLID. Echipa italiană va miza în noul sezon pe Kviat și Albo

Embed:

Toro Rosso şi-a prezentat monopostul cu care va concura în noul sezon al Campionatului Mondial de Formula 1. Echipa italiană va beneficia în acest sezon de o mai mare contribuţie tehnică din partea "surorii" sale mai mari Red Bull Racing.

Cele două formaţii vor împărţi motoarele Honda, precum şi cutia de viteză, suspensia spate dar şi alte componente. Noul bolid, denumit STR 14, are aceleaşi culori albastru, argintiu şi roşu.

Modificări esenţiale a suferit designul maşinii care a fost impus de noile reguli privind aerodinamica.

La capitolul piloţi, Toro Rosso va miza şi în sezonul viitor pe rusul Daniil Kviat dar şi pe britanicul de origine thailandeză Alexander Albon.

Williams este o altă echipă, care a dezvăluit cum va arăta noul bolid în ediţia din acest an a Marelui Circ. Bolidul este construit pe baza aceluiași șasiu care a fost și anul trecut și a fost adoptat noilor caracteristici aerodinamice printr-o serie de noi aripi. Albul este culoarea care predomină, fiind completată de linii albastre şi negre.

Williams va fi reprezentată de piloțul britanic George Russell și polonezul Robert Kubica. Cel din urmă revine în Formula 1, după accidentul din luna februarie a anului 2011, în care era să-și piardă viața.

"Sunt pregătit de noul sezon. Am lucrat foarte mult în această pauză competițională. Evident că toți încearcă să fie cât mai bine pregătiți pentru noul sezon, însă pe parcurs pot apărea mai mult multe surprize", a spus pilotul Robert Kubica.

Americanii de la Haas au fost primii care şi-au prezentat monopostul pentru sezonul 2019. Campioana en-titre Mercedes urmează să prezinte noul bolid în cursul acestei săptămâni.

Primele antrenamente din presezon sunt programate pentru 18 februarie și se vor desfășura la Barcelona.Prima cursă a noului sezon va avea loc pe 17 martie, în orașul australian Melbourne.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu