Toro Rosso și-a prezentat bolidul pentru noul sezon F1. Modificările pe care le-a suferit monopostul (FOTO)

Embed:

Toro Rosso şi-a prezentat mașina pentru sezonul 2016 al Formulei 1, la Barcelona. Bolidul nu a suferit schimbări esenţiale ale designului, însă piloţii echipei, Carlos Sainz şi Max Verstappenau, au rămas mulţumiţi.

Cea mai importantă schimbare este la nivelul motorului. Echipa utilizează motoare Ferrari, după ce anterior a mizat pe propulsie Renault.

Piloţii au efectuat deja primul test cu noul monopost. Aceştia susţin că au nevoie de timp pentru a se acomoda.

"Sunt câteva îmbunătăţiri. Cred că mașina trebuie să fie cel puţin ca în sezonul trecut, atunci când am avut o evoluţie bună.  E important să continuăm și să muncim aşa ca anul trecut", a spus Carlos Sainz.

"Sunt foarte fericit după primul test, mai ales după o perioadă îndelungată în care mi-am dorit foarte mult să urc la volanul monopostului. Totul a decurs bine. Acum, principalul obiectiv a fost să efectuăm cât mai multe teste pentru a simţi cum funcţionează noul motor. A fost un test foarte pozitiv", a adăugat Max Verstappen.

Noul monopost STR11 este primul model construit integral la noua bază a echipei, la Faenza, localitate situată în centrul Italiei, la 50 de kilometri de Bologna.

Sauber este o altă echipă din Formula 1 care şi-a prezentat bijuteria pentru noul sezon. Culorile monopostului au rămas identice cu cele de anul trecut.

Prima etapă a Mondialului de Formula 1 va avea loc pe 20 martie în Australia pe circuitul de la Melbourne.


Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu