Topul popoarelor care sunt cele mai petrecăreţe de Revelion

Ruşii, ucrainenii şi românii sunt printre cei mai petrecăreţi de Revelion. Concluzia se regăseşte într-un clasament citat de DailyMail, potrivit căruia locuitorii din Rusia, Ucraina şi România merg la culcare cel mai târziu în noaptea dintre ani. Moldova nu este inclusă în clasament, dar are tradiţii asemănătoare cu cele din ţările vecine. 

Pentru ruşi sărbătorile din iarnă sunt o adevărată vacanţă. În noapte de revelion aceştia petrec până în zori. Ora medie la care merg la culcare locuitorii din Moscova este 03:43, în timp ce oamenii din Sankt Petersburg se distrează până la 03:35.

Şi la români cheful ţine până dimineaţa. Astfel, vecinii noştri petrec în noaptea de revelion până aproape de ora 04:00.

Iar locuitorii Ucrainei se distrează de Revelion, în medie, până la ora 03:26.

Şi spaniolilor le place distracţia. Locuitorii Madridului şi Barcelonei nu se culcă mai devreme de ora 03:00 în noaptea de Revelion.

Locuitorii oraşelor din Marea Britanie sunt mai puţin petrecăreţi. Ora medie la care merg la culcare cei din Regat este 01:38. În schimb, irlandezii petrec mai mult. Aceştia adorm abia după ora 02:00.

Americanii şi austalienii nu sunt la fel de entuziasmaţi în noaptea dintre ani. Aceştia se culcă la mai puţin de oră după miezul nopţii.

Studiul a fost realizat de compania Jawbone, care vinde brăţări ce monitorizează activitatea unei persoane.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu