Topul maşinilor de sute de milioane de dolari ale sportivilor

Atleţii profesionişti de top ocupă prima poziţie în clasamentul celor mai bine plătiţi oameni din lume, fie că vorbim despre fotbalişti, jucători de golf sau de baschet. Câştigă milioane de euro anual, aşa că şi-au transformat garajul într-o expoziţie auto la propriu.

Printre cei care au în garaj un luxos Bentley Continental GT, în valoare de aproape 200.000 de dolari, se numără şi cel mai bine plătit fotbalist din lume - Cristiano Ronaldo. Potrivit celor de la Futebol Finance, Ronaldo câştigă 12 milioane de euro, fiind urmat de Messi, cu 10,5 milioane de euro. De asemenea, jucătorii de baschet Allen Iverson şi Carlos Silva se numără printre proprietarii de Bantley. Ultimul are un model Continental Super Sport.

Şi marca bavarezilor de la BMW este populară printre atleţi. Fotbalistul Patrick Willis şi cel jucătorul de baschet Jordan Farmar conduc câte un BMW 750s, de peste 80.000 de euro. În schimb, jucătorul profesionist de golf Michelle Wie şi Cristiano Ronaldo au cate un BMW X5.

Rolls Royce Phantom este una dintre maşinile preferate de fotbaliştii  David Beckham şi Cristiano Ronaldo. Fiecare deţine un exemplar din modelul Phantom Dropherad, în valoare de peste 450.000 de dolari. Este de altfel şi cel mai scump model al producătorului auto britanic. Pe aceeaşi listă se regăsesc şi sportivii jucătorii de baschet Monta Ellis şi Al Harrington.

Celebrul căluţ cabrat nu poate lipsi din garajul niciunui milionar. Pe lista posesorilor de Ferrari îi regăsim pe LeBron James şi Andrew Bynum, ambii jucători de bachet. Primul deţine un Ferrari F430 Spyder, de circa 200.000 de euro, iar Bynum un F430 şi un 599 GTB Fiorano.

Shawn Marion, jucătorul celor de la Dallas Mavericks are un Maserati Gran Turismo galben, al cărui preţ de catalog depăşeşte 136.000 de dolari.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu