Topul locurilor în care să te ascunzi de sfârşitul lumii

Embed:

Pe 21 decembrie se încheie calendarul Maya, iar teoriile despre Apocalipsă sunt multiple. Se vehiculează o posibilă explozie solară care ar putea fi fatală pentru Pământ, dar şi un scenariu potrivit căruia Terra va fi distrusă în totalitate de ciocnirea cu Planeta Nibiru. Din acest motiv, Business Insider a realizat un top al locurilor unde s-ar putea refugia oamenii pentru a scăpa de sfârşitul lumii.

1. Bugarach, un orăşel din sudul Franţei, ar putea fi singurul loc de pe planetă care va "supravieţui" după Apocalipsa prevestită de calendarul maya.

2. Şi în Thailanda există o ascunzătoare. Este vorba despre oraşul Chiang Mai, din nordul ţării, o zonă ferită de războaie, cunoscută pentru stabilitate.

3. Potrivit experţilor de la Business Insider, un alt loc bun pentru refugiu în caz de calamităţi naturale este Insula Tristan da Cunha, din Atlanticul de Sud.

4. Iar Greenbrier Resort, din Virginia de Vest, are construit şi un buncăr special pentru calamităţi.

5. O altă localitate recomandată pentru a fugi de sfârşitul lumii este Varşovia, unde s-ar afla o clădire construită de sovietici, cu o structură extrem de solidă.

6. Oamenii pot alege Puncak Jaya, din Indonezia, o zonă montană care conferă siguranţă şi mai deţine şi rezerve de aur.

7. Şi Raven Rock Mountain Complex din Pennsylvania este potrivit în acest sens. Se presupune că aici este construit un oraş subteran.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu