TOPUL locurilor de vizitat pentru cetăţenii ruşi în 2016. Moldova are un loc de cinste în clasament

Embed:

Moldova este pe locul șapte în topul locurilor de vizitat pentru cetăţenii ruşi în 2016. Turiştii din această ţară sunt forţaţi să se reorinteze, după ce destinaţiile lor preferate, Turcia și Egipt, au fost interzise de autoritățile de la Kremlin. Clasamentul a fost întocmit de portalul Skyscanner, destinat căutării rapide a biletelor de avion. 

Moldova a fost inclusă în clasament datorită bucatelor tradiționalepeisajului rustic, dar, mai ales, datorită vestitelor beciuri de la Mileștii Mici și Cricova. Regimul fără vize dintre Moldova și Rusia și prețurile mici fac o vacanță în țara noastră accesibilă pentru oamenii din Rusia.

Prima în acest clasament este Muntenegru, recomandată pentru litoralurile pitorești ale mării Adriatice. Avantaje pentru turiștii ruși sunt lipsa vizelor și limba, care este una slavonă.

Pe locul doi este Bulgaria, care, potrivit autorilor clasamentului, este la fel de însorită și interesantă ca Turcia, doar că mult mai ieftină și confortabilă.

Urmează Ciprul, care deja este încoronat ca regele turismului de vară pentru ruși. Marea blândă și peisajul pitoresc fac din patria zeiței Afrodita o destinație de neuitat.

În acest clasament și-au mai făcut loc și România, Maldive, Belgia, Japonia și Canada.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu