TOPUL LIDERILOR PE FACEBOOK. Pe ce poziţii se situează politicienii din toată lumea pe mediul on-line

A fost realizat un top al celor mai populari lideri politici pe Facebook. Surprinzător sau nu, dar premierul indian, Narendra Modi, este în fruntea listei cu 43,5 milioane de urmăritori ai paginii sale personale.

Pe locul doi se situează preşedintele american, Donald Trump, cu peste 23 de milioane de like-uri pe profilul său, în timp ce poziţia a treia este deţinută de regina Rania a Iordaniei, cu 16,8 milioane de urmăritori.

Totuşi, potrivit studiului realizat de o agenţie americană de comunicare,  Donald Trump este un client important al Facebook, deoarece a plătit peste 50.000 de anunţuri, de la crearea contului său pe această reţea de socializare. Dar liderul de la Casa Albă nu este singurul care se promovează prin intermediul Facebook.   

Şi premierul britanic, Theresa May, foloseşte intens acelaşi procedeu.

Astfel, pe pagina sa, doar în luna decembrie a anului trecut, au fost sponsorizate 74 de postări care vizau Brexitul.   Datele mai relevă că preşedintele brazilian, Jair Bolsonaro, conduce topul politicienilor cu cele mai multe distribuiri şi aprecieri - 145 de milioane, fiind urmat de acelaşi Trump, care a avut în total 84 de milioane de interacțiuni.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu