TOPUL celor o sută de POSTURI VACANTE CEL MAI BINE PLĂTITE din Moldova

Embed:

Moldovenii care îşi caută un loc de muncă în industria de construcţii sau tehnologia alimentară se pot angaja la două întreprinderi din Ungheni şi Rezina cu un salariu de 20.000 de lei. Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă a prezentat topul celor o sută de posturi vacante cel mai bine plătite.

Cel mai mare salariu, de 20.000 de lei, este oferit pentru funcțiile de director comercial, de producție sau de achiziții în cadrul unei companii din Ungheni sau pentru postul de manager la o o fabrică de ciment din Rezina.

Lefuri de până la 15.000 de lei sunt propuse pentru funcțiile de tehnolog principal în industrie la o companie din Chișinău și pentru postul de inginer în domeniul calității la Bălți.

Lista continuă cu funcția de director logistică și șef de secție în cadrul unei instituţii medicale private, unde salariul ajunge până la 13.000 de lei.

Remunerări lunare de 10.000 de lei sunt propuse inginerilor, consultanților, agenților de vânzări, dar și tipografilor și manichiuristelor.

Pentru funcțiile de bucătar, contabil, medic veterinar sau tâmplar, salariile variază între 4.000 şi 8.000 de lei.

O sută de locuri de muncă sunt oferite operatorilor de rețele, iar câte 50 pentru cusătorese și agenți de vânzări.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu