Topul celor mai solicitate destinaţii turistice ale moldovenilor în sezonul estival din 2014

Embed:

De voie, de nevoie mii de moldoveni şi-au luat gândul de la litoralul ucrainean. Dacă anii trecuţi Ucraina era cea mai solicitată destinaţie turistică în sezonul estival, atunci vara aceasta cele mai atractive au devenit Bulgaria, Grecia şi Turcia.

O vacanţă în Bulgaria costă minim 200 de euro pentru o persoană. Preţul include cazarea pentru șapte zile în hotel de trei stele, transportul şi asigurarea medicală. Un sejur în Grecia, pentru o săptămână, într-un hotel de trei stele costă minim 140 de euro şi includ doar cazarea şi transportul. Turiştii care vor alege şi două mese pe zi vor trebui să achite cel puţin 210 euro pentru o persoană.

Cei care optează pentru o vacanță de șapte zile pe litoralul turcesc, într-un hotel de patru stele, ar trebui să scoată din buzunar aproximativ 500 de euro pentru un om. Taxa include transportul tur-retur şi servicii all inclusive.

Moldovenii care visează la o vacanţă pe litoralul din Spania vor trebui să achite minim 600 de euro pentru o persoană. Pachetul turistic include cazarea pentru șapte zile într-un hotel de trei stele, transportul tur-retur și micul dejun. În acest an, România este pe ultimul loc în topul destinațiilor alese de moldoveni.

Pentru un sejur de șapte zile, într-un hotel de trei stele, cu transport şi asigurare medicală inclusă trebuie să achităm minimum 200 de euro. Cei care vor dori şi mesele incluse vor mai trebui să scoată din buzunar încă 120 de euro pentru o persoană. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu