TOPUL celor mai sexy vedete de film (FOTO)

Embed:

Sunt frumoşi şi talentaţi, iar fiecare peliculă în care joacă generează încasări de milioane de dolari. Este vorba despre cei mai sexy actori şi actriţe de film, inclusi intr-un top întocmit de revista britanică Empire.

Benedict Cumberbatch, vedeta serialului "Sherlock", este cel mai sexy actor de film, potrivit sondajului internaţional realizat de revista Empire. 

Al doilea în topul celor mai sexy actori este Tom Hiddleston, care a fost îndrăgit de public graţie rolului său din pelicula "Avengers".

Iar Henry Cavill, cunoscut pentru rolul din noul film despre Omul de Oţel, care a generat încasări de milioane de dolari, este al treilea în top.

Locul patru este ocupat de Ryan Gosling, care de la primele sale apariţii pe marile ecrane a fost îndrăgit de milioane de femei din întreaga lume.

Robert Downey Junior este al cincilea în clasament, iar pe locul nouă se află Hugh Jackman, Johnny Depp ocupă locul 13, iar Brad Pitt se află pe poziţia a 19-a.

Cât priveşte cele mai sexy actriţe de film, potrivit clasamentului Empire, Emma Watson este lider al clasamentului, urmată de Scarlett Johansson.

Frumoasa din Twilight, Kristen Stewart, ocupă locul patru,  iar Natalie Portman este a opta, urmată de Angelina Jolie. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu