Topul celor mai profitabili actori ai anului 2013. Pe ce loc se află regretatul Paul Walker

Embed:

Producătorii care l-au ales pe Dwayne Johnson pentru filmele lor nu au dat greş anul acesta. El a fost desemnat cel mai profitabil actor în 2013, potrivit revistei Forbes. Astfel, cele patru filme în care Dwayne Johnson a fost distribuit au generat, împreună, încasări totale de 1,3 miliarde de dolari în întreaga lume.

Poziţia a doua în clasamentul Forbes e ocupată de Robert Downey Junior. Medalia de argint i-a fost asigurată de pelicula "Iron Man 3". Filmul a acumulat 1,2 miliarde de dolari din vânzările de bilete pe plan mondial. 

Locul trei a revenit actorului de comedie Steve Carell. Succesul a fost înregistrat datorită vocii sale, pe care i-a atribuit-o personajului principal din filmul animat Despicable Me 2. Pelicula a acumulat încasări de 964 milioane de dolari. 

Pe locul patru este Vin Diesel, care a avut succes cu cel de-al şaselea film din seria Fast and Furious şi cel de-al doilea din seria Riddick.

Următoarea în top este actriţa Sandra Bullock cu 862 milioane de dolari, acumulaţi de filmele "Gravity" şi "The Heat".

Filmul "Fast & Furious 6" l-a situat pe Paul Walker pe locul al şaselea, cu 789 milioane de dolari. Actorul s-a stins din viaţă recent, la doar 40 de ani, în urma unui grav accident rutier. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu