Topul celor mai bune smartphone-uri din lume. Specificaţii tehnice şi capacităţi uluitoare

Telefoanele mobile au devenit nişte accesorii indispensabile. Capacităţile uluitoare ale acestora evoluează cu fiecare an. Postul de televiziune Channel 5 din Marea Britanie a întocmit o listă a celor mai bune smartphone-uri din lume.

HTC One M8 este cu siguranţă cel mai frumos smartphone în bază de Android al anului, consideră experţii britanici. Acesta este dotat cu o carcasă metalică şi difuzoare extrem de performante aşezate în partea de sus şi de jos a ramei.

Una dintre cele mai aşteptate smarphonuri din acest an a fost Iphone 6. Cu un ecran de 4,7 inci, întărit cu sticlă din ioni, telefonul este unul dintre cele mai populare din întreaga lume, în pofida preţului pipărat de între 700 şi 900 de euro.

Telefonul LG G3 de 5,5 inci este primul smartphone disponibil la nivel global cu un display Quad HD şi o cameră care foloseşte un sistem de autofocus cu laser. Smartphone-ul are o putere de procesare aproape inegalabilă şi o memorie generoasă.

Din listă nu putea lipsi nici telefonul Samsung Galaxy S5. Acesta are o greutate de doar 145 de grame şi o cameră foto impresionantă de 16 Mega Pixeli.

În listă au mai fost incluse telefoanele Sony Xperia Z3 Compact, Samsung Galaxy Note 4, OnePlus One, Motorola Moto G şi Motorola Moto X.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu