Topul celor mai bune smartphone-uri ale momentului

Embed:

Sezonul lansărilor de telefoane inteligente în 2014 aproape că s-a încheiat, aşa că revista Business Insider vine cu lista celor mai bune smartphone-uri ale momentului. Lideri sunt Apple şi Samsung, care au câte două dispozitive în top 10.

iPhone 6 este cel mai bun smartphone disponibil pe piaţă. Specialiştii de la Business Insider spun că noul telefon inteligent reprezintă combinaţia perfectă între design deosebit, funcţii şi aplicaţii utile.

Pe locul doi s-a clasat un alt produs Apple, iPhone 6 plus. Potrivit experţilor, acesta trebuie să fie prima alegere dintre toate phabletele existente, pentru că este subţire şi confecţionat din metal.

Podiumul este completat de Galaxy Note 4, telefonul de top al  companiei Samsung. Gadgetul are un ecran incredibil de 5.7 inchi şi este cel mai bun display folosit pe un smartphone.

Pe locul patru s-a poziţionat HTC One M8, considerat cel mai bun telefon cu sistem de operare Android. Produsul are o construcţie metalică de înaltă calitate, dar şi un aparat de fotografiat performant.

Un concurent puternic pentru acest model este noul Motorola Moto X. Telefonul rulează una dintre cele mai curată versiuni Android, iar actualizările software vin extrem de repede.

Top 10 este încheiat Samsung Galaxy S5, Sony Xperia Z3, Google Nexus 5 şi LG G3.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu