Topul celor mai bune aeroporturi din lume. Unde nu te vei plictisi dacă zborul tău întârzie câteva ore

Embed:

Firma de consultanță Skytrax a chestionat mai multe milioane de călători ai companiilor aeriene internaționale pentru a desemna cele mai bune aeroporturi din lume. Pentru al cincilea an consecutiv, Aeroportul Changi din Singapore primește laurii victoriei

În aeroportul Changi din Singapore nu te vei plictisi dacă zborul tău întârzie câteva ore. Acesta pune gratis la dispoziția călătorilor două cinematografe deschise non-stop, unde rulează cele mai noi filme, o piscină pe acoperiș și o grădină de fluturi. 

Pe locul doi s-a clasat Aeroportul Internațional Haneda din Tokio. Acesta a fost numit de clienți drept cel mai curat. Sute de angajați aproape că fac exces de zel în a menține încăperile într-o stare impecabilă.

Bronzul i-a revenit Aeroportului Internațional Incheon din capitala sud-coreeană Seul. Potrivit respondenților, punctul forte al său este amabilitatea personalului și punctualitatea.

Asia domină top 10, cu șase aeroporturi, în timp ce celelalte patru vin din Europa. Aeroportul din Munchen este cel mai bine cotat dintre ele, aflându-se pe locul patru.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu