Topul celor mai bogate interprete conform Forbes. Sunt faimoase şi au venituri de milioane

Artista americană Beyonce este cel mai bine plătită interpretă din lume în 2017. Revista Forbes a numărat milioanele din conturile cântăreţelor internaționale și a întocmit un top în acest sens. În ultimele 12 luni, vedeta a acumulat peste 105 milioane de dolari. 

Cea mai mare parte din bani, Beyonce i-a obţinut din vânzările albumului "Limonade" şi din concerte. Beyonce este una dintre cele mai de succes cântărețe din istorie, cu 20 de premii Grammy. Din 2008, este căsătorită cu rapperul Jay-Z, iar împreună formează cel mai bogat cuplu din industria muzicală, cu o avere estimată la aproape un miliard de dolari.

Locul doi în topul celor mai bine plătite interprete a fost ocupat de Adele. În acest an, artista britanică a înregistrat venituri de 69 de milioane de dolari.

Top trei a fost completat de Tailor Swift, care anule trecut s-a aflat în fruntea clasamentului. În 2017, interpreta a acumulat 44 de milioane de dolari. Specialiştii susţin că în 2018, interpreta de 27 de ani îşi va mări veniturile, întrucât va lansa un nou album.

Locul patru a fost ocupat de celebra Celine Dion, care a câştigat în ultimele 12 luni 42 de milioane de dolari.

Jennifer Lopez completează topul cu câştiguri de peste 38 de milioane de dolari în acest an.

În clasamente au mai fost incluse interpretele Rihanna, Dolly Parton şi Barbra Streisand.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu