TOPUL celor mai bine plătite joburi vacante din Moldova. Unde se oferă un salariu de 35 de mii de lei

Embed:

Meseriile de sudor, lăcătuș și electrician sunt, în prezent, printre cele mai bine plătite joburi vacante. Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă a publicat topul celor o sută mai bine plătite meserii. Printre acestea se regăsesc și tractoriști, hamali, dar și muncitorii necalificați.

Cap de afiș sunt farmaciștii. O companie din Capitală caută un angajat și este gata să-i ofere un salariu între 15 și 35 de mii de lei.

Iar piloții care sunt șomeri pot să se angajeze pentru o leafă de până la 30 de mii de lei.

Același salariu este oferit și pentru programatori. În top cinci se mai regăsesc managerii de formare și sudorii care pot fi remunerați cu până la 20 de mii de lei.

În listă mai sunt şi două funcții vacante pentru lăcătuși. Aceștia vor fi remunerați cu o leafă între 10 și 20 de mii de lei.

Cu aceeași bani vor fi plătiți și cei care vor dori să fie manageri în marketing sau şoferi de autospeciale.

Iar o companie din Capitală caută un electrician pe care e gata să-l plătească lunar cu până la 17 mii de lei și patru montatori de aparate de aer condiționat, care vor ridica lunar 16 mii de lei.

În topul celor mai bine plătite joburi vacante se mai regăsesc hamalii și tâmplarii. Angajatorii le oferă până la zece mii de lei lunar.

Cu două mii de lei mai puțin vor fi plătiți cei care doresc să ocupe funcția de conducător auto, tractorist sau muncitor auxiliar.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu