Topul celor mai bine plătite 100 de posturi de muncă vacante din Moldova

Embed:

Se caută angajați care vor ridica salarii de zeci de mii de lei. Agenţia Naţională pentru ocuparea forţei de muncă a realizat topul celor mai bine plătite 100 de posturi de muncă vacante din Moldova. 

Cum ne-am obișnuit deja topul este deschis de companiile care activează în domeniul IT. Cel mai mare salariu, de 30.000 de lei, este oferit pentru funcția de programator.

Pe locul doi se află o altă întreprindere din același domeniu, care este în căutarea unui director financiar. Pentru acest post compania oferă lunar un salariu de 20.000 de lei.

Aceeași leafă este propusă și pentru funcția de director al unei școli private.

Totodată, o altă companie din domeniul tehnologiilor informaționale este gata să ofere salarii de 20.000 de lei pentru 20 de funcții de manager în diferite ramuri.

12.600 de lei este salariul pe care îl oferă compania Moldatsa pentru postul de inginer sisteme automatizate de conducere a producției.

În topul celor mai bine plătite locuri de muncă se regăsesc funcțiile de contabil-șef, operator și traducător pentru unele întreprinderi care repară drumurile, însoțitor de bord sau sudor, care vor ridica salarii între 10.000 şi 12.000 de lei.

Potrivit Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă, cel mai mic salariu din top 100 cele mai bine plătite locuri de muncă este de 6.000 de lei.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu