Topul celor mai bine îmbrăcate vedete de la ceremonia Oscar FOTO

Embed:

Noaptea premiilor Oscar culminează pe covorul roşu, acolo unde vedetele îşi etalează cele mai bune ţinute. Dacă în 2011, actriţa Cate Blanchette a strălucit în cea mai importantă seară din industria cinematografică, anul acesta Gwyneth Paltrow a făcut senzaţie.

Seara premiilor Academiei Americane de Film este cea mai importantă din calendarul de modă. Roşul, negrul şi albul au dominat paleta de culori.

Toate privirile s-au îndreptat spre actriţa Gwyneth Paltrow, care a purtat o rochie albă din ultima colecţie a lui Tom Ford. Se pare că vedeta a renunţat, în acest an, la ţinutele sale tradţionale, care îi lăsau spatele la vedere.

Angelina Jolie nu dezamăgeşte niciodată. De această dată, actriţa a adoptat un stil de vampă, arătând extrem de sexy într-o rochie neagră din catifea.

Şi Jennifer Lopez a strălucit, la propriu, pe covorul roşu. Focoasa latino-americană a optat pentru o rochie de mătase, brodată cu cristale.

Nici Cameron Diaz nu a fost trecută cu vederea de criticii de modă. Aceasta a purtat o rochie pastelată şi plisată, semnată de Gucci.

La polul opus se află Natalie Portman, care a ales o rochie din stilul anilor '50, cu buline polka.

Pe lista neagră se regăseşte şi Meryl Streep, câştigătoarea din acest an al premiului Oscar pentru cea mai bună actriţă. Rochia aurie, cu decolteu generos, nu a fost pe placul audienţei.

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu