TOPUL celor mai admirabile personalităţi. Bill Gates, Barack Obama şi Vladimir Putin ocupă primele poziţii

Embed:

Cel mai bogat om din lume este şi cel mai apreciat. Potrivit unui sondaj realizat de revista britanică The Times, Bill Gates a acumulat cele mai multe voturi din partea respondenţilor şi ocupă prima poziţie în clasamentul celor mai admirabile personalităţi.

Cu o avere estimată la 67 de miliarde de dolari, potrivit Bloomberg, cofondatorul companiei Microsoft a fost descris drept o persoană "simplă şi în acelaşi timp măreaţă".

Bill Gates a reuşit să-l surclaseze în acest clasament pe preşedintele american, Barack Obama, care ocupă poziţia a doua.

Al treilea în lista celor mai apreciate personalităţi este liderul de la Kremlin, Vladimir Putin. Preşedintele Rusiei este urmat în top de Papa Francisc şi liderul chinez, Xi Jinping.

Warren Buffet, recunoscut drept unul dintre cei mai buni investitori din toate timpurile, este al optulea în listă. Magnatul are o avere evaluată la mai bine de 60 de miliarde de dolari. Pe locul nouă se regăseşte vedeta de la Bollywood Amitabh Bachchan. Iar top 10 este încheiat de fostul preşedinte indian Abdul Kalam.

Regina Marii Britanii este abia a 17-a în clasament, cancelarul german Angela Merkel s-a clasat pe poziţia a 26-a şi este urmată de fostul Secretar american de Stat, Hillary Clinton.

La sondajul realizat de YouGov, una dintre cele mai importante companii internaţionale de cercetare de piaţă, au participat aproape 14 mii de oameni din 13 ţări.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu