TOP YouTube: Cele mai POPOULARE JOCURI în diverse colțuri ale lumi

Cei de la YouTube tocmai au publicat un infografic foarte interesant cu cele mai populare jocuri din lume în câteva țări importante, cu scopul de a ilustra varietatea preferințelor, scrie playtech.ro.

În contextul în care foarte multe clipuri pe care le vedem pe YouTube sunt capturate în interiorul unor jocuri video, vizionarea lor poate reflecta preferinețele gamerilor. Pornind de la acest principiu, cei de la YouTube au agregat numărul de vizionări al clipurilor din jocuri pe fiecare țară și au realizat un top al preferințelor. Acest clasament face o treabă foarte bună în a ilustra preferințele foarte variate ale gamerilor, în funcție de cultura locală.

În timp ce jocuri precum Minecraft sau Grand Theft Auto sunt destul de populare în fiecare colț al lumii, există titluri mai ciudate sau mai vechi ce reușesc să facă valuri mult mai mari decât ele. Cel mai interesant este că ajungem să vorbim de jocuri despre care probabil nu ați auzit niciodată sau despre unele pe care cu siguranță nu le-ați fi instalat sau achiziționat.

Există și unele titluri a căror dominație este previzibilă. Madden NFL 16 este cel mai popular joc video, conform YouTube, în Statele Unite. În contextul în care acel sport poartă numele de fotbal american, nu ar trebui să fie o surpriză. În Germania, face valuri un joc de aventură point-and-click intitulat Deponia. Gamerii din Brazilia sunt foarte încântați de Lego Marvel`s Avenger. Rușii, care sunt renumiți pentru lipsa lor de încredere în Pokemon Go, sunt înebuniți după S.T.A.L.K.E.R: Shadow of Chernobyl – un FPS de 10 ani cu elemente horror, a cărui acțiune se petrece în contextul exploziei de la Cernobîl. Franța, Japonia și Taiwan preferă RPG-uri online, precum Dofus, Puzzles & Dragons, respectiv Towers of Saviors. Acele titluri nu sunt populare nicăieri în altă parte.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu