Top modelul german Heidi Klum este în căutarea unui designer pentru viitorul său program

Top modelul german Heidi Klum va încerca să descopere viitorul creator de modă vedetă în 'Making the cut', un serial pregătit de Amazon Prime Video ale cărui filmări au început deja Paris şi în care va fi ajutată, printre alţii, de Naomi Campbell, relatează EFE.

Platforma digitală a informat miercuri într-un comunicat că programul-concurs, care va debuta în 2020, va reuni 12 întreprinzători şi designeri din întreaga lume ce vor concura cu respectivele lor branduri pentru a le face cunoscute pe plan internaţional, scrie agerpres.ro.

Prima provocare pentru aspiranţi a fost deja filmată marţi pe un podium instalat în apropiere de emblematicul Turn Eiffel. Câştigătorul va primi un milion de dolari (aproximativ 878.000 de euro) ca investiţie pentru marca sa, iar ţinutele pe care le vor crea vor putea fi cumpărate pe Amazon.

Heidi Klum, care participă la program şi în calitate de producător executiv, îl va avea co-prezentator pe consilierul american de imagine Tim Gunn.

În afară de Naomi Cambpell, juriul va fi alcătuit din Nicole Richie, actriţă americană şi directoare de creaţie a mărcii House of Harlow 1960; Carine Roitfeld fost redactor şef al revistei 'Vogue Paris' şi Joseph Altuzarra designer francez şi director executiv al mărcii omonime.
loading...

Lasă un comentariu