TOP cele mai sexy femei ale anului. Bella Hadid este noua revelaţie (VIDEO)

Embed:

Fotomodelul american Bella Hadid, în vârstă de 19 ani, a fost desemnată drept cea mai sexy femeie din lume. Concluzia îi aparţine publicaţiei GQ, care a întocmit un clasament pentru anul 2015 al celor mai atrăgătoare femei.

Frumoasa brunetă Bella Hadid, născută în Los Angeles, este din ce în ce mai apreciată în lumea modellingului şi pozează pentru reviste celebre de modă din Statele Unite.

Cu o figură asemenea unei clepsidre şi cu un bust natural generos, actriţa şi modelul Charlotte McKinney s-a clasat pe locul doi în clasament. Ea a devenit renumită peste noapte, graţie filmării într-un spot publicitar.

Şi modelul Kendall Jenner, sora mai mică a lui Kim Kardashian, este cunoscută pentru frumuseţea sa naturală. Tocmai de asta, şi-a făcut un loc în clasamentul celor mai sexy femei din 2015. Kendall Jenner lucrează în calitate de model înca de la vârsta de 14 ani. Ea se bucură acum de numeroase oferte din partea marilor branduri de haine şi reviste de modă, precum Forever 21 şi Teen Vogue.
 
În clasament au mai fost incluse modelele Toni Garrn, Suki Waterhouse, dar şi actriţa Nathalie Emmanuel, cunoscută pentru rolul din serialului "Game of Thrones". Protagonistele clasamentului au fost alese după criterii precum inteligenţa, succesul, simţul umorului şi desigur, frumuseţea.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu