TOP cele mai scumpe străzi din lume

Bulevardul Champs-E lysees din Paris este cea mai scumpă stradă din lume. Potrivit celei mai prestigioase agenţii din domeniul serviciilor imobiliare, „Colliers International”, un metru pătrat pe acest bulevard costă aproximativ 14.100 de dolari americani.

Capitala franceză rămâne în topul celor mai scumpe oraşe ale Terrei. Parisul atrage zeci de milioane de turişti în fiecare an, iar bulevardul Champs-E lysees este o Mecca pentru magazinele celebrelor case de modă. Strada este renumită şi pentru cafenelele şi terasele care au devenit cartea de vizită a Parisului, alături de Turnul Eiffel şi Muzeul Louvre.

Pe locul doi în ratingul străzilor este Old Bond Street, din Londra, unde un metru pătrat costă peste 10.300 de dolari. Pe această stradă se află mai multe case şi magazine de moda.

Pe poziţia a treia este o stradă din oraşul elveţian Zurich. Pe Ban-hof-strasse, metrul pătrat costă aproximativ 10.300 de dolari americani. Anume aici au fost deschise magazinele mai multor branduri internaţionale.

Pe locul patru se află Milano, capitala modei din Italia. Pe strada Via Monte Napoleone, un metru pătrat costă peste 10.100 de dolari.

Pe locul cinci este o altă stradă din Londra, Oxford Street, unde un metru pătrat este 8.200 de dolari.

Pe poziţia a şasea este oraşul elveţian Geneva. Un imobil situat pe strada "Rue du Rhone" se vinde cu peste 8.100 de dolari pe metru pătrat.

Locul şapte îi aparţine capitalei italiene. Pe strada "Via dei Condotti" de la Roma, un metru pătrat costă 7.600 de dolari.

Pe locul opt este renumita stradă Tverskaia, din Moscova. Aici, un metru pătrat costă 7.400 de dolari.

Pe poziţia a noua este Viena. Pe strada "Kertner Strasse" din capitala austriacă, un metru pătrat costă aproape 6.000 de dolari.

Topul oraşelor cu cele mai scumpe străzi este încheiat de Munchen, Germania. Pe Kaufingher-strasse, un metru pătrat costă 5.600 de dolari.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu