TOP cele mai frumoase plaje din lume VIDEO

Pentru iubitorii de soare, un portal turistic a publicat topul celor mai frumoase plaje din lume. Utilizatorii site-ului le-au dat note pentru calitatea nisipului şi limpezimea apei, scrie realitatea.net.

În mod surprinzător, nicio plajă din ţări precum Turcia sau Grecia nu a intrat în clasament, care e dominat de destinaţii exotice din Caraibe şi America de Sud.

Plaja Providenciales de pe insula Caicos, în Caraibe, a primit cele mai multe calificative maxime pe TripAdvisor. Aşa se face că această destinaţie relativ necunoscută a depăşit locuri celebre precum Myrtle Beach din Statele Unite sau Copacabana din Brazilia.

Pe locul doi s-a situat Palm Beach din Aruba, celebră pentru nisipul fin şi apele azurii ale oceanului. Paradisul tropical e urmat pe cea de-a treia poziţie de Tulum, aflată în Mexic.

Printre ale destinaţii ideale se numără plaja mexicană Cancun, pe poziţia a şaptea şi Punta Cana din Republica Dominicană pe locul opt al clasamentului. Totuşi, nu toate destinaţiile sunt asociate cu staţiuni de lux sau număr mare de turişti. De pildă, pe locul zece e plaja Varadero din Cuba, pe care cunoscătorii o laudă pentru simplitate şi frumuseţea mediului natural.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu