Top cel mai bine plătite manechine

Gisele Bundchen s-a situat, pentru al cincilea an consecutiv, pe primul loc în topul celor mai bogate manechine din lume, realizat de publicaţia Forbes, după ce a obţinut în ultimul an venituri de 45 de milioane de dolari, scrie Mediafax.

 

 

Primele zece cel mai bine plătite manechine din lume au câştigat, anul trecut, suma totală de 112 milioane de dolari, cu 30% mai mult decât în anul financiar precedent, mulţumită creşterii consumului în sectorul produselor de lux, spun editorii Forbes.

Ocupantele primelor patru poziţii ale topului realizat de Forbes sunt, de altfel, aceleaşi ca şi anul trecut.

Top modelul brazilian Gisele Bundchen, în vârstă de 30 de ani, căsătorită cu starul fotbalului american Tom Brady, mamă a unui băieţel de un an şi jumătate, a obţinut în ultimul an financiar 45 de milioane de dolari, aproape dublu faţă de anul precedent (25 de milioane de dolari).

Heidi Klum, în vârstă de 37 de ani, mamă a patru copii şi gazda emisiunii de televiziune "Project Runway", s-a situat pe locul al doilea, cu venituri de 20 de milioane de dolari, ea fiind urmată în top de Kate Moss, în vârstă de 37 de ani, care a avut venituri de 13,5 milioane de dolari.

Topul cinci este completat de alte două veterane ale casei Victoria's Secret, braziliencele Adriana Lima, care a câştigat 8 milioane de dolari, şi Alessandra Ambrosio, în contul căreia au intrat în ultimul an 5 milioane de dolari.

În topul Forbes pe 2011 al celor mai bine plătite manechine din lume s-au mai situat, în ordine, Daria Werbowy, imagine a Lancôme Paris, care a câştigat 4,5 milioane de dolari, olandeza Lara Stone (4,5 milioane de dolari), imaginea Calvin Klein, americanca Carolyn Murphy (4,3 milioane de dolari), imaginea Estee Lauder, Roberto Cavalli şi Anne Klein, rusoaica Natalia Vodianova (4 milioane de dolari), top model devenită actriţă, şi modelul sud-african Candice Swanepoel (3 milioane de dolari), imagine a casei Victoria's Secret.

 

Lasă un comentariu