TOP 5 rochii superbe la Festivalul de film de la Veneția

Embed:

Materiale naturale, culori vibrante şi aplicaţii pline de bun gust. Acestea sunt câteva dintre principiile de care s-au condus la alegerea rochiilor vedetele ce au păşit pe covorul roşu de la Festivalul de Film de la Veneţia. Site-ul Ele.ro a publicat topul celor mai frumoase 5 rochii.

La cea de-a 68-a ediţie a Festivalului de film de la Veneţia, Diane Kruger a purtat o rochie lungă, diafană, de culoarea fildeşului. Rochia, cu aplicaţii în zona bustului şi bretele delicate, avea o mică trenă care oferea senzaţia de personaj de poveste. 

Cindy Crawford, fostul top-model, în vârstă de 45 de ani, a purtat o rochie roşie, sclipitoare, cu ajutorul căreia a atras toate privirile asupra sa. Rochia s-a evidenţiat pritr-o culoare stridentă, un decolteu asimetric şi o trenă îndrăzneaţă.

Madonna a fost şi va rămâne întotdeauna o prezenţă răpitoare, iar la Veneţia a impresionat printr-o rochie împodobită cu fluturi roşii. Rochia a fost realizată de designerul italian Vionnet şi a fost apreciată chiar şi de către cei mai pretenţioşi critici de modă.

Kate Winslet a purtat o rochie creată de Victoria Beckham. Foarte sofisticată şi foarte diferită de toate celelalte prezente pe covorul roşu, rochia a făcut senzaţie prin croiala foarte strâmtă care punea în valoare corpul frumos al actriţei, dar şi printr-un detaliu foarte îndrăzneţ şi anume fermoarul de la spate, prezent pe toată lungimea rochiei. 

Rochia purtată de Evan Rachel Wood a fost una dintre cele mai neconvenţioale şi mai atractive piese vestimentare de pe covorul roşu de la evenimentul din Veneţia. Ea se asemăna cu o cămaşă extrem de lungă.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu