TOP 5 oraşe de o rară splendoare neglijate de turişti (VIDEO)

Embed:

Există localităţi de o frumuseţe ce-ţi taie respiraţia, dar care sunt neglijate de către turişti din cauză că sunt situate în apropierea unor oraşe cunoscute în întreaga lume. CNN a publicat o listă a destinaţiilor turistice subapreciate, care merită să fie vizitate. 

Pe primul loc în clasament este Queens, o suburbie a metropolei americane New York. În localitate se vorbesc peste 170 de limbi şi dialecte, iar oamenii spun că se simt ca şi cum ar face înconjurul lumii fără a pleca de acasă.

Un alt oraş subestimat este Bergen, din Norvegia, una dintre cele mai frumoase localităţi din această ţară. Bergen este înconjurat de 7 dealuri şi 7 golfuri maritime, ca un ţinut de poveste, fiind o destinaţie ideală pentru cei care preferă să se afle în mijlocul naturii.

Oraşul Isfahan, situat la poalele munţilor Zagros, este una dintre marile bogăţii ale Iranului. Localitatea este faimoasă pentru arhitectura sa, moscheile şi podurile vechi de sute de ani, un oraş plin de istorie, artă şi romantism.

Când este vorba despre oraşele europene, turiştii preferă de cele mai multe ori Parisul, Roma sau Barcelona şi trec cu vederea Lisabona, o localitate cu plaje superbe şi o arhitectură de excepţie.

Nici Calgary, cel mai mare oraş din provincia canadiană Alberta, nu trebuie trecut cu vederea. Acesta este considerat unul dintre cele mai bune locuri pentru trai, dar şi unul dintre cele mai curate din lume.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu