TOP 5 cele mai celebre gadgeturi în 2011

Vă prezentăm un TOP 5 al celor mai celebre gadgeturi ale anului, realizat de cnet.com.

 

 

 

 

 

 

1. Motorola Droid RAZR

Lansat la scurt timp după achiziţia companiei Motorola Mobility de către Google, smartphone-ul Droid RAZR are o grosime de 7,1 mm, display de 4,3 inch, procesor dual-core Cortex-A9 de 1,2 GHz şi sistem de operare Android 2.3.5 Gingerbread.

2. iPhone 4S

Smartphone-ul Apple are un display de 3,5 inch, procesor dual-core Cortex-A9 de 1 GHz, sistem de operare iOS 5 şi celebra aplicaţie Siri pentru comenzi vocale. Analiştii estimează vânzări de peste 30 de milioane de unităţi în acest trimestru şi peste 100 de milioane în cursul anului viitor.

3. iPad 2

Deşi  asistăm în acest an la o explozie de modele de tablete, iPad 2 rămâne pe primul loc în preferinţele celor mai multor utilizatori. Tableta Apple are un display de 9,7 inch, procesor dual-core Cortex-A9 de 1 GHz şi sistem de operare iOS 5.

4. Mackbook Air

Ultrabook-ul Apple, clasat pe poziţia a 4-a, impresionează prin portabilitate şi performanţă. Mackbook Air cântăreşte puţin peste 1 kg (modelul de 11,6 inch), are o grosime cuprinsă între 3 şi 17 mm şi este echipat cu un procesor dual-core Intel Core i5 de 1,6 GHz.

5. Kindle Fire

Tableta Android de 7 inch, lansată în această toamnă de Amazon după sucesul eReaderelor Kindle, a atras atenţia datorită caracteristicilor performante (procesor dual core, 1 GHz) la un preţ scăzut de doar 199 dolari.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu