Top 3 cele mai încăpăţânate zodii din horoscop

Deşi se ştie că semnele fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) sunt cele în a căror personalitate regăsim cel mai bine trăsătura încăpăţânării, haideţi să aducem în lumina reflectoarelor doar pe trei dintre cele mai cele, scrie horoscop.garbo.ro.

TAUR

În personalitatea complexă a Taurului se pot întrezări mai multe trăsături de caracter care vin toate la pachet. Generozitatea, puterea, voinţa vin la un loc cu… încăpăţânarea. Pe bună dreptate, Taurul este considerat a fi una dintre cele mai încăpăţânate zodii ale horoscopului. 

Are obiceiul de a stărui cu îndârjire în ceea ce face şi ce spune, chiar dacă împrejurările sau ceilalţi îi demonstrează că nu este cazul. Ambiţios din fire şi vrând ca totul să fie conform propriei percepţii, rareori acceptă să cedeze ideilor sau voinţei altora.

Vanitos, pentru Taur a accepta un punct de vedere care îl contrazice pe cel propriu înseamnă a accepta o înfrângere. Taurul stă neclintit în principiile lui de viaţă, în ceea ce simte, face şi spune. Când se întâlneşte cu un alt încăpăţânat pe măsura lui, ciocnirile sunt câteodată agresive şi violente verbal. A spune ca el, dar a face ca tine, poate fi o soluţie de compromis pentru acest semn zodiacal fix.

VĂRSĂTOR

Vă vine să credeţi sau nu, chit că se vrea a fi unul dintre cele mai deschise şi tolerente semne ale horoscopului, Vărsătorul este şi unul dintre cele mai încăpăţânate semne. Este poate chiar mai îndărătnic decât Taurul însuşi… Ataşat puternic de ideile sale şi de principiile sale de viaţă, Vărsătorul nu poate exista în afara lor. Deşi din exterior Vărsătorul pare o persoană relaxată, cu care te poţi întelege uşor, lucrurile nu stau chiar aşa când ajungi să îl cunoşti mai bine.

Nu-l poţi scoate din propriul stil de viaţă, propriul sistem de valori, din viziunea pe care şi-a fabricat-o asupra lucrurilor. Apropiaţii Vărsătorului ştiu că, oricât de nonconformist ar fi, nimic din ceea ce ai face nu îl poate face să-şi schimbe mintea. Atunci când i-a intrat în cap o idee, nimeni şi nimic nu i-o mai poate scoate cu excepţia propriei persoane.

Rezistenţa este arma lui secretă de apărare, inflexibilitatea – a doua lui natură. Un Vărsător autentic se va opune cu duritate lucrurilor dacă acestea îi contrazic crezurile personale. Orice încercare de a-i demonstra în mod logic şi raţional că nu are dreptate se poate transforma într-un eşec. Toate eforturile sale se vor canaliza înspre a te convinge de adevărul lui. Dacă se soldează totuşi cu succes, va suferi fiindcă i-ai demontat lumea. Într-un fel, îţi va purta ranchiună…

SCORPION

Prin natura sa, Scorpionul este hotărât, sigur pe el şi pe ideile sale, iar spiritul său nu acceptă ideea de a fi dominat. Scorpionul are mai mult o încăpăţânare şi o fixitate de natură emoţională. Ambiţia sa îndărătnică intervine în peisaj mai ales atunci când sunt implicate şi emoţiile sale.

Atunci când ia o decizie emotională, nimic nu îl mai poate întoarce din drumul său. Nici sfaturile tale bine intenţionate, nici faptul că nu îi doreşti nimic altceva decât binele şi fericirea…

În acelaşi timp, Scorpionul devine de o încăpăţânare crasă şi atunci când vine vorba de a "juca" şi a face după cum i se spune. Chiar dacă îţi dă dreptate, nu suportă ideea de "supunere" şi de conformare în faţa voinţei altora.

Va alege întotdeauna maniera proprie de a face lucrurile pe care i le sugerezi doar pentru a nu face în totalitate ca tine. Această zodie are tendinţa de a-şi urma inima şi emoţiile, cu riscul de a suferi şi de a le produce celorlalţi suferinţă.

Scorpionul este ranchiunos din fire şi nu îi uită uşor pe cei care l-au rănit. Atunci când crede că ceva este bine şi este drept, va lupta până în pânzele albe să-ţi demonstreze acest lucru.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu