TOP 10 smartphone-uri aşteptate în 2012

Îmbunătăţirile hardware şi sistemele de operare Android 4.0 şi Windows 8 anunţă un an foarte bun pentru lansările de smartphone-uri. Unele dintre telefoanele din lista MaximumPC au fost confirmate deja, altele aşteaptă anunţul oficial, însă vor fi cu siguranţă printre cele mai apreciate smartphone-uri în 2012.

1) Samsung Galaxy S3

Compania sud-coreeană nu a oferit prea multe detalii despre smartphone-ul care va înlocui S2, dar zvonurile spun că va fi dotat cu un chip de 32 nm, care oferă o performanţă grafică îmbunatăţită cu 50% faţă de Galaxy S2. Nu se ştie, însă, dacă Samsung va prezenta Galaxy S3 la MWC sau mai târziu, în cursul anului.

Top 10 smartphone-uri asteptate in acest an

2) HTC Edge

Cu un ecran de 4,7 inci şi cu Android 4.0 Ice Cream Sandwich preinstalat, HTC Edge pare să fie unul dintre telefoanele favorite în 2012. Smartphone-ul este dotat şi cu un procesor quad-core la 1,5 GHz şi cu o cameră de 8 MP, care poate realiza filmări la 1080p full HD.

Top 10 smartphone-uri asteptate in acest an

3) Sony Ion

Primul telefon Sony după "despărţirea" de Ericsson, Sony Ion pare că are toate atuurile necesare pentru succes: procesor dual-core Snapdragon la 1,5 GHz, cameră de 12 MP cu senzor Exmor R şi 16 GB de memorie internă.

4) iPhone 5

Zvonurile despre noul iPhone apar din surse tot mai sigure. Potrivit producătorilor chinezi ai smartphone-ului Apple, iPhone 5 este aproape gata de producţie şi ar putea sosi în această vară. Potrivit tradiţiei Apple, telefonul va fi prezentat la scurt timp înainte de lansare.

5) BlackBerry London

Dacă RIM vrea să-şi revină din perioada proastă în care se află, BlackBerry London va fi nevoit să impresioneze. Designul telefonului a adunat deja laude, dar sistemul de operare QNX este factorul decisiv care ar putea aduce un nou succes pentru RIM.

Verge

6) HTC Titan II

Cu o cameră îmbunătăţită de 16 GB, HTC Titan II pare un succesor demn al primului telefon Titan. Smartphone-ul HTC va rula sistemul de operare Windows Phone 7.5 Mango şi va fi dotat cu tehnologiile Dobly Mobile şi SRS sound management, pentru o experienţă multimedia îmbunătăţită.

Top 10 smartphone-uri asteptate in acest an

7) Nokia Lumia 900

După ce a câştigat la CES 2012 titlul de "Cel mai bun smartphone al anului", succesul Nokia Lumia 900 este garant. Telefonul va rula Windows Phone 7, iar ecranul AMOLED de 4,3 inci şi designul reuşit vor juca un rol important pentru succesul telefonului.

Top 10 smartphone-uri asteptate in acest an

8) Smartphone Intel

Intel a prezentat la CES primul "Smartphone Reference Design", iar parteneriatul cu Motorola ar putea garanta un telefon cu specificaţii hardware excelente şi un succes pe piaţa mobilă pentru producătorul de cipuri.

Top 10 smartphone-uri asteptate in acest an

9) Smartphone Fujitsu

Fujitsu îşi face intrarea în segmentul smartphone-urilor în acest an cu un dispozitiv dotat cu un chipset NVIDIA Tegra 3, care va rula Android. Smartphone-ul Fujitsu este aşteptat cu interes şi ar putea fi una dintre surprizele lui 2012.

Top 10 smartphone-uri asteptate in acest an

10) Smartphone Panasonic

După o absenţă de aproape cinci ani de pe piaţa smartphone-urilor, Panasonic plănuieşte lansarea unui smartphone Android ultra-rezistent şi cu un design atractiv. Cu un display OLED de 4,3 inci, smartphone-ul Panasonic este rezistent la apă şi praf şi este dotat cu tehnologia NFC.

Top 10 smartphone-uri asteptate in acest an

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu