Top 10 cele mai frumoase parade ale portarilor: Un internaţional moldovean, alături de Gianluigi Buffon

Embed:

Internaţionalul moldovean, Stanislav Namaşco, alături de Gianluigi Buffon! Cei doi portari au fost incluşi în topul celor mai bune parade în meciurile din preliminariile Campionatului Mondial din 2014. În topul realizat de o casă de pariuri a fost inclus şi portarul Poloniei, Przemyslaw Tyton, care a parat un şut de-al lui Alexandru Suvorov.

Într-un top 10 al celor mai frumoase parade ale portarilor din preliminariile Campionatului Mondial şi-a găsit locul şi Stanislav Namaşco. O paradă a goalkeeper-ului moldovean din meciul cu Anglia s-a clasat pe locul 10.

În top şi-a făcut apariţia şi un alt internaţional moldovean, Alexandru Suvorov. Şutul acestuia din lovitură liberă din meciul cu Polonia a fost respins spectaculos de Przemyslaw Tyton, care s-a clasat pe locul şapte în acest top. Cel mai cunoscut portar din cei 10 este goalkeeperul Italiei, Gianluigi Buffon, care s-a clasat pe locul 4.

Conform casei de pariuri, cea mai frumoasă paradă din 2012 în preliminariile Campionatului Mondial a fost a portarului naţionalei din Azerbaidjan, Karman Agayev. Acesta a intervenit senzaţional la şutul portughezului Joao Moutinho.

Namaşco şi Suvorov sunt în căutarea unui club încă de la sfârşitul anului trecut. Primul a fost în probe la Zarea Lugansk, însă nu a semnat cu gruparea din Ucraina. După ce a fost în probe la Espanyol, Standart Liege şi PAOK, Suvorov îşi încearcă norocul în aceste zile la Mordovia Saransk, ultima clasată în prima ligă a Campionatului Rusiei.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu