TOP 10 cele mai ciudate şi mai urâte telefoane mobile GALERIE FOTO

Riscurile asumate de producătorii de telefoane mobile dau uneori rezultate excelente, însă de multe ori produsul final este un dezastru de design. Între ambiţii tehnologice prea mari şi inovaţii care renunţă la funcţionalitatea de bază, iată un top 10 cele mai ciudate sau chiar cele mai urâte telefoane mobile, potrivit TopTenReviews, citat de hit.ro.

10. Siemens Xelibri

Seria de telefoane Siemens Xelibri a punctat cele două greşeli care asigură practic întotdeauna eşecul unui telefon mobil: un design prea îndrăzneţ şi absenţa unor funcţii speciale care să atragă cumpărătorii.

9. Bang & Olufsen Serene

Nu orice producător de tehnologie high-end poate intra cu succes pe piaţa telefoanelor mobile. În ciuda succesului cu sisteme audio, Bang & Olufsen a înregistrat un mare eşec cu Serene. Telefonul cu tastatura deasupra ecranului şi cu cameră pe aceeaşi faţă cu tastatură şi ecranul a fost puţin atrăgător chiar şi pentru cei dispuşi să dea 1000 dolari pe el.

8. Hong Jeong Dual LCD

Creat în 2006 în Coreea de Sud, telefonul cu două ecrane LCD a eşuat dintr-un motiv simplu: marginile ecranelor erau practic la fel de mari ca ecranele...

Top 10 cele mai ciudate si mai urate telefoane mobile

7. Nokia 7380

Succesul Nokia în anii 1990 şi la începutul anilor 2000 i-a permis companiei finlandeze să-şi asume multe riscuri de design. Nokia 7380, telefonul fără tastatură, nu a fost un succes deoarece rotiţa şi butoanele iroseau prea mult timp pentru utilizator.

Top 10 cele mai ciudate si mai urate telefoane mobile

6. Toshiba G450

Fără să ţină cont de dificultatea trimiterii de SMS-uri, Toshiba a lansat, în 2008, G450, un telefon cu două tastaturi circulare verticale. Cele două semănau vag cu o tastatură obişnuită, însă nu au atras nici măcar atenţia celor pasionaţi de mobilele fashion.

Top 10 cele mai ciudate si mai urate telefoane mobile

5. Nokia 3650

Toshiba a eşuat cu tastaturile circulare, însă ideea principală a fost a Nokia, în 2002, când modelul 3650 cu o singură tastatură circulară i-a speriat pe mulţi amatori care au încercat să înţeleagă de ce trebuie să înveţe din nou cum să folosească un mobil.

Top 10 cele mai ciudate si mai urate telefoane mobile

4. Bang & Olufsen Serenata

Fără să accepte eşecurile primului telefon, Bang & Olufsen a lansat în 2006 Serenata, cu aceeaşi tastatură deasupra ecranului şi la un preţ dublu faţă de Serena. Nu este clar dacă firma a găsit destui cumpărători încât să-şi acopere pierderile, dar ştim ca acesta a fost ultimul telefon mobil lansat de Bang & Olufsen.

Top 10 cele mai ciudate si mai urate telefoane mobile

3. CEC F88 Wrist Phone

Pe măsura ce ceasurile de mână digitale au devenit tot mai mari, compania chinezească CEC a decis să îşi asume un risc pentru un telefon purtat la încheietura mâinii. Dificultatea trimiterii SMS-urilor şi o singură mână şi antena externă a telefonului i-au pecetluit soarta.

Top 10 cele mai ciudate si mai urate telefoane mobile

2. Virgin Mobile Lobster 700TV

Primul telefon cu mobile TV gratuit a sacrificat complet designul în favoarea functiilor. Lobster 700TV a fost considerat diform de mulţi , în condiţiile în care simetria este un element al telefoanelor mobile pe care îl aşteaptă cam toţi cumpărătorii.

Top 10 cele mai ciudate si mai urate telefoane mobile

1. Vertu Bucheron Cobra

Brandul de lux al Nokia, Vertu, a lansat de-a lungul anilor multe telefoane sufocate de bijuterii, dar Vertu Bucheron Cobra este cu siguranţă cel mai ciudat dintre ele. Acoperit cu metale şi pietre preţioase de 310.000 dolari, Cobra este împodobit cu un şarpe ce îngreunează ţinerea telefonului în mână, dar mai ales conversaţiile telefonice.

Top 10 cele mai ciudate si mai urate telefoane mobile

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu