TOP 10 cele mai bune smartphone-uri ale momentului (VIDEO)

Embed:

Smartphone-urile au devenit practic indispensabile, iar specialiştii spun că acum este cel mai bun moment pentru a cumpăra un astfel de dispozitiv. Business Insider a realizat un clasament cu cele mai apreciate telefoane inteligente, iar în top se află câteva modele de anul trecut. 

iPhone 5S este cel mai bun smartphone disponibil pe piaţă. Specialiştii de la Business Insider spun că acest lucru se datorează echilibrului perfect dintre design deosebit, funcţii şi aplicaţii utile. Ultimul telefon Apple, lansat în octombrie 2013, este aproape identic cu predecesorul său, doar că are o cameră foto mai bună şi un senzor pentru amprentă digitală.

Argintul şi bronzul a revenit smartphone-ului HTC One M8. Totuşi, mai sus este poziţionat HTC ONE Google Edition. Telefonul rulează cea mai curată versiune Android, iar actualizările software vin direct de la Google. De-asemenea, ambele modele au un ecran mare de 5 inchi şi un aparat de fotografiat performant.

Pe locul patru s-a clasat Google Nexus 5 realizat în parteneriat cu LG. Cel mai bun avantaj al dispozitivului este preţul de aproximativ 350 de dolari, adică jumătate din costul smartphonurilor aflate în fruntea topului.

Motorola Moto X se află pe locul cinci, iar Samsung Galaxy Note 3 se află pe locul şase.

Noul Samsung Galaxy S4, lansat în această primăvară, se află abia pe poziţia şapte, fiind urmat de LG G2.

Top zece este încheiat de iPhone 5C şi Sony Xperia Z1S.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu