TOP 10 cele mai bune jocuri video lansate în 2011

2011 a fost un an bogat în lansări de jocuri video. A realiza un un top cu cele mai bune producţii este în mod cert un "job" cât se poate de subiectiv.  Le vom menţiona, însă, pe cele mai bune care au fost lansate în 2011 şi care au făcut "valuri" printre gamerii pasionaţi. Să parcurgem împreună cele mai importante jocuri din acest an.

1. Battlefield 3 (disponibil pe PC, Xbox 360, PlayStation 3, iOS)

Battlefield 3 este cel mai recent first-person shooter (FPS) de la Electronic Arts.

A fost unul dintre cele mai aşteptate jocuri de gen din acest an şi se află în concurenţă directă cu ultimul Call of Duty al Activision. Jocul dispune de noul engine Frostbite 2.0, care maximizează efectele speciale. De asemenea, EA a folosit pentru realizarea acestui joc şi tehnologia ANT, utilizată anterior în seria FIFA.

2. Total War - Shogun 2 (disponibil pe PC)

Total War - Shogun 2 duce jucătorii înapoi în timp, în Japonia secolului al 16-lea. Total War - Shogun 2 este considerat de foarte mulţi pasionati de jocuri real-time tactics-based strategy unul dintre cele mai bune titluri de gen din acest an. Jocul a fost dezvoltat de SEGA şi Creative Assembly. Jucătorii pot alege unul dintre cele nouă clanuri disponibile pentru a începe campania de cucerire.

3. Batman - Arkham City (disponibil pe PC, Xbox 360, PlayStation 3, Wii)

Batman - Arkham City este unul dintre jocurile candidate la titlul de "game of the year". Şi nu este greu de imaginat de ce, dacă aţi încercat produsul celor de la WarnerBros Games, DC si Rocksteady.

4. Rage (disponibil pe PC, Xbox 360, PlayStation 3)

Atmosfera post-apocaliptică realizată de cei de la ID Software in Rage este asemănătoare celei din seria de filme Mad Max. Jucătorii au posibilitatea să-şi upgradeze maşinile în diferite moduri, iar jocul dispune şi de elemente de tip role-play.

5. FIFA 12 (disponibil pe PC, Xbox 360, PlayStation 3, Mac OS X, PSP, iOS)

Cine nu ştie seria FIFA de la EA Sports? FIFA 12 este în mod natural o evoluţie a titlurilor similare din seria producătorului. Grafica îmbunătăţită şi adăugarea unor elemente de dificulatate mai mari în modul de joc "cariera" sunt principalele noutăţi aduse de FIFA 12.

6. Call of Duty - Modern Warfare 3 (disponibil pe PC, Xbox 360, PlayStation 3, Wii)

Ca şi rivalul Battlefield 3, Call of Duty - Modern Warfare 3 a fost unul dintre cele mai aşteptate jocuri din 2011. A stabilit deja recorduri de vânzări şi toată lumea spune că este unul dintre cele mai evoluate FPS-uri de până acum, cu un feeling pe care nu ţi-l oferă niciun alt joc din aceeaşi categorie.

7. Uncharted 3 - Drake's Deception (disponibil pe PS 3)

Sony Computer Entertainment a propus pentru acest an Uncharted 3, un joc cu o grafică deosebit de reuşită.

8. Deus Ex - Human Revolution (disponibil pe PC, Xbox 360, PS 3, Mac OS X)

Acţiunea jocului se desfăşoară cu 25 de ani înainte de acţiunea primei serii a jocului.

9. Gears of War 3 (disponibil Xbox 360)

Fanii seriei se declară mulţumiţi de evoluţia jocului şi de faptul că dezvoltatorii au păstrat neatins un lucru foarte important - storyline-ul jocului.

10. The Elder Scrolls V: Skyrim (disponibil pe PC, Xbox 360, PlayStation 3)

Skyrim se bucură deja de o popularitate excelentă şi este cel mai reuşit fantasy action/role-playing game al anului. Bruce Wayne, personajul jocului, care conduce împotriva răufăcătorilor, vă va impresiona şi acum.

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu