Tone de motorină, transportate fraudulos. Ce le-a declarat şoferul poliţiştilor de frontieră

Echipele mobile ale Poliției de Frontieră au depistat un autocamion în care se transporta motorină, pentru care șoferul a prezentat acte de însoțire ce nu corespundeau cerințelor legale. Cazul a fost înregistrat la sfârșitul săptămânii trecute, în timpul desfășurării unor activități de control în zona de frontieră pe segmentul moldo-român.

Astfel, pe traseul Ungheni-Sculeni, polițiștii de frontieră au oprit în trafic un autocamion DAF cu cisternă, la volanul căruia se afla un moldovean de 35 de ani, din satul Țânțăreni, raionul Anenii Noi.

Conform datelor din factura fiscală, prezentată de șofer, în cisternă se transporta 8.036 litri de motorină. Urmare a controlului amănunțit al documentului, polițiștii de frontieră au constatat iregularități în elementele de bază ale facturii. Din declarațiile șoferului, motorina urma să ajungă la o persoană din satul Sculeni, raionul Ungheni.

Cazul este în continuare cercetat de ofițerii de investigații din cadrul fraudelor economice a Inspectoratului de Poliție Ungheni.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu