Tom Ford a făcut furori la New York. Colecţia de primăvară - vară 2019 este incredibilă

Eleganţa şi-a spus cuvântul la New York şi de această dată. Casa de modă Tom Ford este incredibilă şi în acest sezon, cu defilările sale pline de stil. Noua colecţie de primăvară - vară dedicată atât bărbaţilor, cât şi femeilor, pare să fi fost inspirată din tendinţele anilor 70. Ţinutele au fost create dintr-o combinaţie de piese din ţesături fine şi blănuri.

Tom Ford, cu siguranţă, a fost mereu aşa. Or, colecţiile de haine, genţile, ochelarii şi parfumurile sale nu pot fi comparate şi nici confundate cu ale niciunui alt designer. Vrem să spunem, totuşi, că agitaţia din ultima perioadă l-a determinat pe Tom să nu exagereze în colecţii. Astfel că a devenit mai cuminte atât în raport cu femeile, cât şi cu bărbaţii. Noua colecţie de toamnă - iarnă 2019 este blândă, inofensivă, elegantă şi cu linii simple.

Designerii au optat pentru roz şi mov pastelat, verde military, roşu, gri deschis şi maro. Pantalonii din mătase şi blănurile artificiale au fost piesele de rezistenţă. Ţinutele de seară au constat din rochii lungi până la glezne, din mătase, cu decolteuri adânci în formă de V, accesorizate cu lanţuri, pentru că Tom nu greşeşte niciodată şi nu-i scapă din vedere detaliile pur feminine, scrie canal3.md.

Unele modele din colecţia de toamnă-iarnă, confecţionate din mătase, au fost lucrate manual, pentru a amplifica aspectul de lux. Alte modele de pantalon ori sacouri, au trădat influenţa modei anilor 70.

Modelele celebre, printre care Gigi Hadid, Joan Smalls și Mariacarla Boscono, toate au încăput pe podium. Tânăra starletă, Anok Yai, a deschis și închis spectacolul. New York Fashion Week se va desfăşura până pe 13 februarie.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu