Tom Cruise şi Katie Holms au divorţat oficial, scrie presa americană

Embed:

La mai puţin de două săptămâni de când au anunţat că nu mai formează un cuplu, actorul american Tom Cruise şi soţia sa Katie Holms au divorţat oficial. Cei doi au fost căsătoriţi timp de şase ani şi au împreună o fetiţă.

Avocaţii celor două staruri au refuzat să dea detalii despre condiţiile în care s-a încheiat acest mariaj. Singurele comentarii, venite din partea celor doi actori, au fost că au ajuns la un compromis şi că vor încerca să-şi rezolve problemele în mod privat.

Presa americană scrie că actriţa, în vârstă de 38 de ani, a hotărât să pună punct acum căsătoriei sale, deoarece Tom ar fi vrut să o trimită pe fetiţa lor de numai 6 ani la o şcoală de Scientologie. Tom Cruise este perceput acum de membrii acestei biserici drept noul „Hristos al Scientologiei”. Se ştie că Holms a cerut custodia deplină a fiicei lor.

Actorul în vârstă de 50 de ani, are o avere estimată la 300 de milioane de dolari. Însă potrivit contractului prenupţial, Holms nu va primi jumătate de avere, ci doar câte trei milioane de dolari pentru fiecare an de mariaj şi trei milioane de dolari pentru fiecare copil adus pe lume.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu