Tom Cruise a oferit detalii despre continuarea filmului "Top Gun"

Actorul american Tom Cruise a anunţat că tilul continuării filmului "Top Gun", care se află în pregătire la Hollywood, este "Top Gun: Maverick", potrivit NME, citat de Digi24.ro.

Starul în vârstă de 54 de ani a interpretat rolul Pete "Maverick" Mitchell în filmul "Top Gun" din 1986, regizat de Tony Scott.

Actorul a făcut anunţul în timpul unui interviu acordat Access Hollywood. El a explicat că, stilistic, noul proiect va fi la fel ca originalul.

"Vom avea aceeaşi coloană sonoră, realizată de compozitorul Harold Faltermeyer. Vor exista maşinării mari şi rapide. Va fi un film despre competiţie, ca primul... dar cu un Maverick care a progresat", a spus Cruise, care nu a dat detalii privind distribuţia filmului.

La finalul lunii mai, actorul a confirmat că va exista o continuare a celebrului "Top Gun" şi a spus că filmările vor începe, cel mai probabil, anul viitor.

Filmul "Top Gun" a fost regizat de Tony Scott - care a murit în 2012 - şi i-a mai avut în distribuţie pe actorii Kelly McGillis, Val Kilmer, Anthony Edwards şi Tom Skerritt.

Tom Cruise a interpretat rolul unui tânăr pilot de avion, care se îndrăgosteşte de instructorul de zbor Charlie Blackwood, interpretată de Kelly McGillis.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu