Tom Cruise a ajuns în armata columbiana. Cum a fost primit de soldați

Actorul american Tom Cruise, care se află în Columbia pentru filmări, a vizitat duminică o garnizoană a armatei columbiene din Amazonia, potrivit unor surse militare citate de EFE, scrie Agerpres.

Tom Cruise a fost primit de soldații din Batalionul de Infanterie a Junglei No. 50 — General Luis Acevedo Torres — din Araracuara, regiune izolată din jungla Amazonului, aflată pe râul Caquetá, a informat armata columbiană într-un comunicat.

"Actorul a ajuns duminică la prânz și a fost primit de militari care i-au făcut un tur al locului și i-au povestit câteva lucruri despre activitatea lor", se arată în comunicat.

Cruise, care a ajuns în orașul Medellín (nord-est) joi, 20 august, se află în Columbia pentru a începe filmările la viitorul său lung-metraj intitulat 'Mena', în care îl interpretează pe Barry Seal, un pilot american care a lucrat pentru traficantul de droguri columbian Pablo Escobar.

Filmările au început în luna mai în Georgia (SUA) sub conducerea lui Doug Liman, care a regizat numeroase filme de acțiune, precum 'The Bourne Identity' sau 'Mr.& Mrs. Smith'.

Potrivit armatei, în timpul vizitei la unitatea militară, soldații au realizat demonstrații ale "capacităților lor militare", și ale operațiunilor de securitate pe care le desfășoară în zonă.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu