TOATĂ CONDUCEREA PDM A DEMISIONAT. Filip: Partidul rămâne o forţă politică puternică necesară Moldovei

Embed:

Toată conducerea PDM a demisionat, astăzi. Despre aceasta a anunțat Pavel Filip în cadrul unui briefing de presă după ședința Consiliului Politic al PDM.

"Toată conducerea PDM şi-a depus demisia, toţi vicepreşedinţii, inclusiv secretarul general şi-a prezentat demisia. Partidul rămâne o forţă politică puternică necesară Republicii Moldova. PDM mereu a fost o forţă care echilibra lucrurile în ţară. Acum avem o coaliţie nefirească. Ulterior, va fi nevoie de o forţă care să echilibreze şi să asigure ţara şi bunăstare cetăţenilor, dar să asigure si suveranitatea Republicii Moldova. Doar că acestă forţă politică nu mai poate fi PDM în formula de azi", a menţionat Pavel Filip.

Totodată, Filip a spus că în data de 27 iulie va avea loc Congresul PDM, unde va fi aleasă o nouă conducere. Până atunci, funcția de președinte interimar al PDM o va ocupa Pavel Filip. 

"La acest Congres vom alege o nouă conducere a partidului. Va fi aprobat şi un nou prorgam al partidului. Vrem o formaţiune politică în baza valorilor europene. Vrem să construim acest partid puternic care va schimba lucrurile în Moldova. Ne dorim un partid de construcţie strict politic. Urmează o perioadă de lucru. Cu toţii ne vom convinge că PDM este un partid puternic", a punctat Pavel Filip.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu